1 Kasım 2020 Pazar

Kıbrıs Türk Sinema Televizyon Derneği tarafından Eylül ayında üçüncüsü düzenlenecek olan SİNEVİZYON Uluslararası Film Festivali için başvurular başladı.

Festival çerçevesinde, uluslararası kısa metrajlı filmler ve belgesel filmler yer alacaktır. Toplam 23 filmin gösterileceği festivalde 5 finalist, 5 yarı finalist 13 resmi seçki belirlenecektir. Birinci seçilen filmin yönetmenine 3.000 (üç bin), ikinci seçilen filmin yönetmenine 2.000 (iki bin) ve üçüncü seçilen filmin yönetmenine 1.000 (bin) Türk Lirası para ödülü ve Beliğ Paşa anısına plaket verilecektir.

3 Ülke Tek Festival sloganı ile düzenlenecek olan 3. SİNEVİZYON Uluslarası Film Festivali’nin gösterimi Azerbaycan, Türkiye ve KKTC’de gerçekleşecek olup, ödül töreni dereceye giren yönetmenlerin katılımı ile Lefkoşa’da yapılacaktır.

Festivalin son başvuru günü 30 Nisan 2021 olup, tüm başvurular filmfreeway.com/Sinevizyon sitesi üzerinden kabul edilecektir. 2. SİNEVİZYON Uluslararası Kısa Film Festivali’ne adamızdan 3 film başvurduğunu büyük bir mutlulukla hatırlatmak ister, önümüzdeki sene daha fazla katılım olmasını ümit ederiz.

Saygılarımızla,

Kıbrıs Türk Sinema Televizyonn Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı

Müge Günay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder